Είμαστε σε επαφή!

Μάθετε το κόστος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με τη συμπλήρωση της φόρμας δεν υπάρχει καμία δέσμευση προς εμάς. Απαντάω συνήθως εντός 24ωρών.

  Επιλέξτε Είδος:
  Απλή Ιστοσελίδα -ΜονήΣύνθετο - Δυναμικό SiteEshopBlog

  Contact Info

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Στείλτε μου Email

  Συχνές Ερωτήσεις

  Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Ένας σχεδιασμός ιστοσελίδας γίνεται με βάση τις ανάγκες κάθε μεμονωμένου έργου. Κάθε ιστότοπος είναι μοναδικός και απαιτεί διαφορετικά στοιχεία. Σχεδιάζω και αναπτύσσω προσαρμοσμένους ιστότοπους ειδικά για  την επιχείρησή σας. Θα θέσω πολλές ερωτήσεις, θα αξιολογήσω τις ανάγκες σας και θα σας δώσω μια προσφορά βάσει αυτής της αξιολόγησης.

  Και αυτή η ερώτηση είναι κατά προσέγγιση. Κατά μέσο όρο, χρειάζομαι από 2 έως 6 εβδομάδες, αλλά ο ρυθμός οποιουδήποτε έργου καθορίζεται από κάθε πελάτη. Πόσα στοιχεία μπορείτε να παρέχετε κατά τα αρχικά στάδια, τη διαθεσιμότητα σας σε ερωτήσεις, πόσο σύντομα είναι έτοιμο το περιεχόμενο – όλα αυτά επηρεάζουν την ταχύτητα ολοκλήρωσης. Οι ανάγκες λειτουργικότητας μπορεί επίσης να διαδραματίσουν ρόλο – πιο σύνθετοι ιστότοποι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν.

  Ναί. Το WordPress είναι ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που τροφοδοτεί πλέον περισσότερο από το 30% του ιστού. Το τεράστιο μερίδιο αγοράς του οφείλεται στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης του. Μην ανησυχείτε, θα σας δείξω πώς να το διαχειρίζεστε και θα σας βοηθήσω στην πορεία.
  Όχι! Συνεργαζόμαστε με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ολόκληρη η ομάδα μας λειτουργεί εξ αποστάσεως, επιτρέποντάς μας να βρούμε την απόλυτη καλύτερη ομάδα για την επιχείρησή μας.
  Απολύτως! Το να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητά είναι πιο σημαντικό από ποτέ! Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε διάφορες συσκευές.
  Οι πληρωμές γίνονται με την μία προκαταβολή 50% επί της προσφοράς και το υπόλοιπο 50% με την ολοκλήρωση του έργου. Κατανοούμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση και θέλουμε να σας βοηθήσουμε στον προϋπολογισμό για τα έξοδα με όποιο τρόπο είναι δυνατόν. Περισσότερες λεπτομέρειες αναγράφονται στους όρους χρήσης.
  Είμαι μόνο ένα email μακριά! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και όχι να εξαφανιστώ με την ολοκλήρωση του ιστότοπου.
  Φυσικά! Τα σχόλιά σας είναι ζωτικής σημασίας για αυτήν τη διαδικασία. Θα ξεκινήσουμε με πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας, τις προτιμήσεις σας, τις επιθυμίες σας και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε τη σωστή εμφάνιση και λειτουργικότητα.

  Εάν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να με καλέσετε

  Καλέστε τώρα