Κατασκευή ιστοσελίδων. Ξεκινάμε Τώρα!

Ελάτε να δημιουργήσουμε την πρόσοψη της επιχείρησής σας.

Η απλότητα είναι ένας από τους χρυσούς κανόνες στην κατασκευή ιστοσελίδων. Το κοινό πρέπει να έχει μια ευχάριστη, θετική εμπειρία όταν χρησιμοποιεί τον ιστότοπό σας. Είτε ο στόχος τους είναι η ανάγνωση του περιεχομένου, είτε η παρακολούθηση ενός βίντεο ή η εγγραφή σε ένα μάθημα, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι σαφής και περιεκτική σε ολόκληρη την ιστοσελίδα.

Καλέστε με !

Κατασκευή ιστοσελίδων που οι πελάτες σας θα λατρέψουν!

Για την κατασκευή ιστοσελίδων πρώτα δίνω βάση στο όραμά σας και μετά ξεκινάω την κατασκευή τους. Κατασκευάζω ιστοσελίδες με στόχο να αυξάνονται συνεχώς οι επισκέπτες και να στοχεύουν στο κατάλληλο κοινό που απευθύνεστε.

Η ιστοσελίδα σας στοχεύει στο κατάλληλο κοινό;

Δεν είστε βέβαιοι οτι ο ιστότοπός σας “λειτουργεί”;

Η ιστοσελίδα σας είναι ξεπερασμένη;


1

Δώσε το βήμα στην επιχείρησή σου

Πώς ξεκινάμε;

Η προσέγγισή μου στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων είναι να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που ενισχύει την επωνυμία της εταιρείας σας διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ευκολία χρήσης και απλότητα για το κοινό σας.

Η διαδικασία για το σχεδιασμό και τη κατασκευή ιστοσελίδων ξεκινά με στυλό και χαρτί για να σχεδιάσουμε τις σελίδες, τα πλαίσια, τους χάρτες ιστότοπου και τις δομές των μενού.

Στη συνέχεια δημιουργούνται ιδέες για τον ψηφιακό σχεδιασμό, που διαμορφώνονται από τις κατευθυντήριες οδηγίες της εταιρείας σας, με σκοπό μια εξατομικευμένη εμφάνιση και αισθητική.


2

Ταυτότητα επιχείρησης

Ποιός είναι ο στόχος σας;

Θα σας παρουσιαστεί μια ποικιλία από ιδέες κατασκευής ιστοσελίδων που θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε.

Τα σχόλιά σας σχετικά με τις ιδέες που θα σας παρουσιάσω είναι απαραίτητα για να σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας σχετικά με το σχεδιασμό και να κάνετε αλλαγές όπου αυτό είναι επιθυμητό πριν από την τελική απόφαση.


3

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Δημιουργία του ιστότοπου

Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, μπορεί να ξεκινήσει η δημιουργία του προσαρμοσμένου θέματος WordPress.

Η διαδικασία ανάπτυξης του ιστότοπου ξεκινά με τη λήψη των γραφικών στοιχείων (χρώματα, γραμματοσειρές, διάταξη, εικόνες) που ορίζονται στη διαδικασία σχεδιασμού και κωδικοποίησή τους χρησιμοποιώντας κώδικες.

Αυτό γίνεται συνήθως με την πρώτη κωδικοποίηση της αρχικής σελίδας, ακολουθούμενη από πρότυπα για τις εσωτερικές σελίδες. Όταν ο ιστότοπος είναι έτοιμος, θα λάβετε στοιχεία σύνδεσης για να δείτε την ιστοσελίδα σας.

Υπηρεσίες

Δείτε όλες τις υπηρεσίες

Σχεδιασμός Λογότυπου

Αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σου

Google Adwords

H διαφήμισή σου