Ενημερώσεις ιστοσελίδας

Για να δουλεύει στο βέλτιστο η ιστοσελίδα σας

Επικοινωνία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσω εντός 24ωρών

  Υποστήριξη

  Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι μόνο το πρώτο βήμα στη σχέση μας με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξη προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και εμπιστοσύνη. Ειμαι εκεί όταν με χρειάζονται οι πελάτες μου, είτε πρόκειται για τη συντήρηση ρουτίνας ή σε βαθύτερο έλεγχο των ιστότοπων.

  Καλέστε!

  Γιατί είναι σημαντική η ενημέρωση της ιστοσελίδας σας;

  Όταν χρειάζεται είμαι κοντά σας, βοηθώντας να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας σε κορυφαία απόδοση.

  Η αλλαγή εικόνων, η προσθήκη νέων σελίδων ή η απλή τροποποίηση του περιεχομένου είναι όλες εργασίες ρουτίνας με τις οποίες μπορούμε να σας βοηθήσω. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντική είναι η ιστοσελιδα για μια επιχείρηση, είναι ένα επιπλέον πράγμα, σε έναν ολοένα αυξανόμενο κατάλογο, που πρέπει να ρυθμίζουν – αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

  Ενημέρωση Ιστοσελίδας

  Προσφέρουμε έλεγχο ασφαλείας ιστότοπου WordPress για οποιονδήποτε από τους ιστότοπους που έχουμε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο θέμα Wordpress*.

  Έλεγχος Ασφαλείας

  Αυτός ο έλεγχος ασφαλείας περιλαμβάνει την εγκατάσταση προσθηκών ασφαλείας WordPress, τη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό, την αλλαγή του προθέματος βάσης δεδομένων (συνήθως αυτό έχει ήδη γίνει), την αλλαγή της προεπιλεγμένης διεύθυνσης URL της σελίδας σύνδεσης και άλλα βασικά βήματα για τη διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.

  Συντήρηση

  Ο κόσμος της τεχνολογίας είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος

  Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ιστότοποι μπορούν να επωφεληθούν από μια μικρή ανάπτυξη τώρα αλλά και ξανά στο μέλλον. Είτε πρόκειται για μια αλλαγή στην πλοήγηση είτε για μια καταπληκτική νέα δυνατότητα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας για να διασφαλίσουμε ότι παραμένει ενημερωμένος και σχετικός με τα τωρινά δεδομένα.