Περιγραφή Έργου

Το Flowers Balloons (flowers-balloons.gr) αποτελεί ένα πλήρες eshop από ανθοδέσμες, μπαλόνια, diaper cakes & forever roses! Βασικός στόχος του eshop ήταν να μπορεί να αγοράσει online ακόμα και ένας λιγότερο εξοικιωμένος χρήστης!

Εφαρμόσαμε mega menu για μεγαλύτερη αισθητική αλλά και ευκολία, τοποθετώντας όλες τις κατηγορίες και υποκατηγορίες. Με την χρήση πτυσσόμενων μενού (mega menu) σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη και με την εφαρμογή σωστής δομής των κατηγοριών – υποκατηγοριών δίνουμε στον επισκέπτη μια πλήρη εικόνα των κατηγοριών σε όποιο σημείο του e-shop και αν βρίσκεται, ώστε να διευκολύνουμε την πλοήγηση του.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας αποτελεί βασικό στόχο λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και τα βήματα που οδηγούν σε αυτήν έχουν μεγάλη βαρύτητα και χρήζουν προσοχής ώστε να μην αλλάξει γνώμη ο πελάτης.  Έτσι, ακολουθήσαμε την τακτική του one page checkout για να μην υποβάλλουμε τους χρήστες σε πολλά και ανώφελα βήματα.

Όχι απλά ένα eshop! Αλλά ένα πραγματικό εργαλείο πωλήσεων!

Ιδιαιτερότητα αποτέλεσε η προσθήκη συνοδευτικών προϊόντων. Προσθέσαμε επιπλέον επιλογές στα προϊόντα, όπως με την αποστολή μίας ανθοδέσμης να σταλεί επίσης καρτούλα, μία σοκολάτα και ένα κρασί!  Οι δυνατότητες είναι πολλές… δίνοντας σε εσάς και τους πελάτες σας τον έλεγχο της διαμόρφωσης προϊόντων.

Σε κάθε πεδίο μπορεί να εκχωρηθεί μια τιμή, η οποία είτε προσθέτει είτε αφαιρεί από την αρχική τιμή του προϊόντος, ώστε να μπορείτε να χρεώνετε επιπλέον τους πελάτες σας για εξατομικεύσεις. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε αξία σε κάθε ένα από τα προϊόντα σας και να αυξήσετε το κέρδος σας.

Με πολλαπλά φίλτρα Ajax, δίνουμε την δυνατότητα στον επισκέπτη να φιλτράρει το σύνολο των προϊόντων που εμφανίζονται στην οθόνη του με βάση τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (υλικό, χρώμα, εύρος τιμής κτλ.). Τα φίλτρα αποτελούν απαραίτητη λειτουργία για κάθε eshop με μεγάλο αριθμό προϊόντων για την διευκόλυνση των χρηστών του και την αύξηση των πωλήσεων.

Στα eshop που κατασκευάζουμε κυριαρχεί η όμορφη αλλά λιτή σχεδίαση, με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη.