SEO2020-05-29T20:18:55+00:00

Πρώτη σελίδα στη GoogleΠρώτοι στα αποτελέσματα αναζήτησης SEO

ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Πώς θα είσαι 1η σελίδα;

SEO – Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ιστότοπου

Το Διαδίκτυο είναι μια πολυσύχναστη, ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά. Αφήστε τη Need More να σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε στο χάος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη καμπάνια μάρκετινγκ που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Yoga For Beginners
Business Broadcast
The Designer Show

SEO

Η δημιουργία ενός εντυπωσιακού ιστότοπου είναι ένα πράγμα, αλλά το να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης είναι άλλο. Εάν οι πελάτες σας δεν μπορούν να σας βρουν ή αν βρίσκουν τους ανταγωνιστές σας, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Δημιουργούμε ισχυρές στρατηγικές SEO βασισμένες σε μια σταθερή βάση έρευνας λέξεων-κλειδιών, ανάλυσης ανταγωνιστών και τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, για να διασφαλίσουμε ότι θα βελτιώσετε την προβολή, θα διατηρήσετε την κατάταξη και θα σας βοηθήσουμε ουσιαστικά να ανταγωνιστείτε σε μια ανταγωνιστική διαδικτυακή αγορά.

SEO

Το SEO είναι η πρακτική της βελτίωσης και προώθησης ενός ιστότοπου με σκοπό την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών που λαμβάνει μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo. Όταν ένας επισκέπτης αναζητά έναν ιστότοπο στο Google, πληκτρολογεί λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν καλύτερα τον ιστότοπο που αναζητούν. Οι ιστότοποι που παραθέτει η Google έχουν βελτιστοποιηθεί πλήρως ώστε να εμφανίζονται για αυτές τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος αναζητήσει έναν «πετρέλαιο θέρμανσης Αθήνα», η Google θα παραθέσει όλους τους ιστότοπους στη Αθήνα που σχετίζονται με το πετρέλαιο θέρμανσης. Αλλά πώς γνωρίζει η Google ότι ένας ιστότοπος σχετίζεται με το «πετρέλαιο θέρμανσης Αθήνα» και με ποια σειρά να τους κατατάξει;

Λέξεις-Κλειδιά

Η τακτική για τη δημιουργία περιεχομένου με πλούσιες λέξεις-κλειδιά και η τακτική για την παραγωγή φρέσκου περιεχομένου αποτελεί βασικό παράγοντα του SEO.

Η βελτιστοποίηση εικόνων για καλύτερη ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται το μέγεθος του αρχείου παίζει επίσης ρόλο. Πίσω,στα παρασκήνια, ο ιστότοπός σας θα περιέχει μετα-ετικέτες, μετα-λέξεις-κλειδιά, μετα-περιγραφές, ετικέτες ALT, ετικέτες τίτλου, βελτιστοποιημένες ονομασίες και χάρτες ιστότοπων. Η Google χρησιμοποιεί όλες αυτές τις πληροφορίες για την καλύτερη στόχευση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας από άτομα που αναζητούν αυτό που προσφέρετε.

Ένα Button

Google Web Stories για περισσότερη επισκεψιμότητα

Το Google Web Stories είναι ένας νέος τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Η Google ανακοίνωσε ένα beta plugin που επιτρέπει στους εκδότες να επωφεληθούν από τις σχετικά νέες Ιστορίες Ιστού της Google. Οι ιστορίες ιστού (web stories) είναι ένας [...]

Εκτέλεση

Η διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται γρήγορα και λειτουργεί αποτελεσματικά είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας βελτιστοποίησης SEO.

Εμπειρία χρήστη

Η εμπειρία χρήστη περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας και με ποια εντύπωση φεύγουν από αυτόν. Η ευκολία πλοήγησης, ένα ευανάγνωστο κείμενο με πλούσιο περιεχόμενο και η ταυτότητα της επωνυμίας που μπορούν να εμπιστευτούν ,όλα αυτά συμβάλλουν σε μια θετική εμπειρία χρήστη.

Google Maps

Μια καταχώριση στο Google Maps θα επιτρέψει στον ιστότοπό σας να εμφανίζεται δίπλα στους ανταγωνιστές του στην προβολή Χαρτών Google όταν ένας επισκέπτης αναζητά τις υπηρεσίες σας. Προκειμένου να ρυθμιστεί ένα Google Places με καταχώριση, η Google πρέπει να δημοσιεύσει έναν αριθμό PIN στη διεύθυνση της εταιρείας σας. Αυτή η επαλήθευση προσθέτει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης στον ιστότοπό σας για τους επισκέπτες και για τις μηχανές αναζήτησης Google.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα ενός ιστότοπου, τις λέξεις-κλειδιά των επισκεπτών, τον αριθμό των επισκεπτών, τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες βρήκαν τον ιστότοπό σας και από πού έχουν πρόσβαση. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να βελτιώσουμε τη ροή των επισκεπτών στον ιστότοπό σας μέσω της βελτιστοποίησης του SEO.

Google Adwords

Το Google AdWords είναι μια υπηρεσία που διαφημίζει τον ιστότοπό σας στην κορυφή των καταχωρίσεων Google όταν ένας χρήστης αναζητά τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σας. Η Google προβάλλει τη διαφήμιση δωρεάν, αλλά διαθέτει σύστημα «πληρωμή ανά κλικ», που σημαίνει ότι θα χρεώνεστε κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Θα ξεκινήσετε επιλέγοντας έναν ημερήσιο προϋπολογισμό με τον οποίο είστε άνετοι και, στη συνέχεια, αλλάξτε τον ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει ελάχιστη δαπάνη και δεν είστε δεσμευμένοι σε κάποια “σύμβαση”.

Εμπειρία
του χρήστη

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, περισσότερο από το ένα τέταρτο όλων των αναζητήσεων Google πραγματοποιούνται τώρα από κινητές συσκευές. Η Google δεν προτείνει μόνο αποκριτικές διατάξεις, αλλά και ευνοεί ιστότοπους με αποκριτικές διατάξεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ένας χρήστης αναζητά τοπικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή.

Άλλες υπηρεσίες

Μήπως θέλετε να δείτε τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας;

κατασκευή ιστοσελίδας αθήνα κόστος

Κατασκευή Ιστοσελίδας 

Σχεδιασμός λογοτύπου

διαχείριση social media

Social Media

Google Adwords

σύνταξη περιεχομένου ιστοσελίδας

Συγγραφή Περιεχομένου

Δείτε τις υπηρεσίες

Albert Einstein

 «Δημιουργικότητα είναι η ευφυΐα που εμπεριέχει διασκέδαση.» 

Recent Works

Go to Top